Digital markedsfører Magnus Ruud Johannessen

Magnus Ruud Johannessen

Jeg er en 25 år gammel digital markedsfører-mann fra Oslo – hvor jeg fortsatt bor. Siden jeg var liten har jeg vært interessert i blant annet reklame. Dette resulterte i at jeg begynte på en bachelorgrad i markedsføring- og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania i 2018. I valgfaget digital markedsføring våren 2020 ble vi utfordret til å starte blogg og brette ut om oss selv. Jeg tok utfordringen, og fortsetter like gjerne med det – fordi det er gøy! 

I august 2020 bestemte jeg og 3 medstudenter oss for å starte et eget markedsføringsbyrå: RePlan. Jeg er også markedsansvarlig i Livshelse. Med disse erfaringene har jeg hatt en helt enormt bratt læringskurve den siste tiden – og jeg tviler på at den kurven blir noe slakkere med tiden. 

Formålet med å opprettholde denne bloggen er hovedsakelig at jeg ønsker å ha en plattform der jeg kan teste nye ting. I tillegg til å ha et sted å publisere blogginnlegg og andre saker som interesserer meg, som kan være til nytte for andre! 

Nettsiden er laget av meg i 2021. Jeg samler inn data fra nettsiden ved å bruke tredjepartscookies. Dessverre ikke spiselige.