fbpx
+4790636221
magnus3110@gmail.com

Velkommen!

Markedsføring, digitalt sett

Velkommen!

Hei, og velkommen til min faglige blogg i digital markedsføring!

Mitt navn er Magnus Ruud Johannessen og denne fagbloggen inngår som en del av semesteret jeg har begynt på i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania. Gjennom bloggen vil jeg publisere faglig innhold, med temaer som kunstig intelligens, hvordan sosiale medier påvirker oss og hva vi som markedsførere kan gjøre for å endre adferd gjennom de ulike plattformene.

Jeg vil etterhvert skrive innlegg og oppdatere bloggen både estetisk og vurdere hva jeg ønsker å ha her.

God lesning!

 

8 Responses

  1. Thomas McBride sier:

    Masse lykke til!

  2. Marius sier:

    Gleder meg til å lese dine fremtidige innlegg! Ta deg gjerne 1. minutt for å se på mitt nye nettsted. Legg gjerne igjen en kort kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *