Magnus Ruud Johannessen

Jeg er en 25 år gammel mann fra Oslo – hvor jeg fortsatt bor. Siden jeg var liten har jeg vært interessert i blant annet reklame. Dette resulterte i at jeg begynte på en bachelorgrad i markedsføring- og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania i 2018. I valgfaget digital markedsføring våren 2020 ble vi utfordret til å starte blogg og brette ut om oss selv. Jeg tok utfordringen, og fortsetter like gjerne med det – fordi det er gøy!

I august 2020 bestemte jeg og 3 medstudenter oss for å starte et eget markedsføringsbyrå: RePlan. Jeg er også markedsansvarlig i Livshelse. Med disse erfaringene har jeg hatt en helt enormt bratt læringskurve den siste tiden – og jeg tviler på at den kurven blir noe slakkere med tiden.

Magnus Ruud Johannessen

Erfaring

aug 2020 -

RePlan

Kommer

2013 - 2015

Kommer​

Kommer

2010 - 2013

Kommer

Kommer

Om meg

Utenom arbeidserfaring og utdanning driver jeg så smått med pistolskyting og er også engasjert i e-sportmiljøet for Formel 1 i Norge. 

Utdanning

2012

Kommer

2011

Kommer

2009

Kommer

Noe av det jeg kan

Photoshop 89%
WordPress 61%
Illustrator 71%
InDesign 50%
Html & CSS 85%

Kontakt

Nettsiden er laget av meg i 2021. Jeg samler inn data fra nettsiden ved å bruke tredjepartscookies. Dessverre ikke spiselige.