Markedsføringsbyrå-RePlan-Sosiale-medier-epost-seo

RePlan – Digital markedsføring

Jeg og mine medstudenter Petter, Marius og Thomas startet byrået RePlan i august 2020. Vi snakket mye om at flere syntes digital markedsføring var vanskelig. Ikke minst at fagfolk bruker fagtermer de færreste forstår seg på. Derfor er vi opptatt av at kundene våre forstår hva vi gjør for dem og hvorfor. Les mer om RePlan og tjenestene våre her.

Søkemotoroptimalisering

Vil du være synlig i Google når folk søker etter ting som er relevant for deg og din virksomhet? Vi hjelper deg med søkeordsanalyse og optimalisering for å øke synligheten.

Innholdsproduksjon

Sammen med våre partnere kan vi produsere tekst, lyd, bilde og video. Å publisere godt innhold kan bistå med økt synlighet og engasjement for din målgruppe.

E-postmarkedsføring

E-post er relasjonsbyggende, mer personlig og et viktig element for å tiltrekke seg nye og eksisterende kunder. Vi digger e-post!

Annonsering

Annonsering er essensielt for mange. RePlan kan hjelpe deg på veien eller gjøre all annonseringen for deg i kanaler som Google, Facebook og Instagram.

Sosiale medier

Vi kan bistå med community management, i tillegg til å hjelpe deg med å velge riktige kanaler for å skape engasjement. Sosiale medier er perfekt for relasjonsbygging mellom målgruppe og din bedrift!

Rådgivning

Trenger du bare å sette igang, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi kan bidra i idé- og strategiprosessen din som din eksterne markedsavdeling.

Alle våre samarbeid starter med en workshop, hvor vi kartlegger hva du vil kommunisere, hvem du vil kommunisere til og hvorfor. For oss er «hvorfor» spesielt viktig. Dette er en del av brandingen din og identiteten din – som fører til at vi sammen kan legge en målrettet strategi for markedsføringen. Vi er opptatt av tett og åpen dialog hele veien – som går begge veier. 

Spørsmål om hvordan vi kan hjelpe?

Vi samarbeider gjerne over tid – eller om du bare trenger hjelp til noen små ting. 

Nettsiden er laget av meg i 2021. Jeg samler inn data fra nettsiden ved å bruke tredjepartscookies. Dessverre ikke spiselige.